fbpx Design>People 2021 събра най-добрите интериорни дизайнери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Design>People 2021 събра най-добрите интериорни дизайнери

Близо 100 от най-добрите интериорни дизайнери в България присъстваха на шестото издание на конференцията “Design>People”, която се организира от dibla.com - най-голямата социална мрежа за интериорни дизайнери в България. Тридневното събитие за първи път се проведе на морския бряг и успя да привлече специалисти от цялата страна. В рамките на програмата утвърдени компании в бранша представиха своите нови продукти и решения на участниците, а трима специално подбрани лектори споделиха своя опит по актуални и важни теми за всички специалисти и компании, които развиват дейност в областта на интериорния дизайн.

За първи път форматът Design>People 2021 даде възможност не само компании в сферата на интериорния дизайн да присъстват, но и всички самостоятелни професионалисти, които работят в тази област. Това отвори вратата за създаване на много нови контакти между професионалистите и привлече голям брой хора, които до момента не бяха добре разпознати в дизайн общността в България. Събитието недвусмислено показа, че интериорният дизайн у нас се развива успешно и страната ни може да претендира, че разполага със специалисти на световно ниво.

Акцент в програмата беше представянето на новата функционалност на платформата dibla.com, която е най-голямата галерия за интериорен дизайн с над 5800 проекта от над 1100 дизайнера. В нея могат да се видят около 220 000 снимки на интериори, които се обновяват всеки ден.