fbpx Детска площадка във вашия район от Белла България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Детска площадка във вашия район от Белла България

София е един от шестте български града, спечелили детска площадка по време на първия етап от конкурса, реализиран от хранителния холдинг „Белла България”.
Осем софийски квартала се състезават във втория тур. Гласуването е в разгара си. Жителите на столицата могат да дадат своя вот на сайта www.mestazaigra.bg до 30 април.

В класирането досега води кв. „Горна баня”. Другите райони, които участват в надпреварата, са Парк "Св. Св. Петър и Павел" в "Разсадника", "Овча купел 2", "Младост 1", "Младост 3", "Люлин 1", "Люлин 8" и кв. "Горубляне".
Изборът на местоположенията, за които се гласува, е направен от община София. След като стане известен кварталът победител, „Белла България” ще построи със свои средства на посочения адрес красива, удобна и функционална площадка по специално създаден проект в пълно съответствие с българското и европейското законодателство в областта на безопасността на детските площадки.
„Повече сигурни места за щастливи игри” е дългосрочна национална социално-отговорна инициатива на „Белла България” за изграждане на нови детски площадки в големите градове на страната.