fbpx Димитър Бербатов и Supercross Sofia обединяват усилия в благотворителна акция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Димитър Бербатов и Supercross Sofia обединяват усилия в благотворителна акция

Международният шампионат по суперкрос Supercross Sofia 2015|The Battle Begins и Фондация „Димитър Бербатов“ обединяват усилия за набиране на средства за подпомагане на талантливи деца. Промоутърът на първото международно състезание по суперкрос у нас ще инициира търг на колекционерски спортни аксесоари и екипи на състезатели, набраните средства от който ще бъдат дарени на Фондацията.

В търга ще се включат партньори, спонсори и мениджъри на отбори, които ще наддават за състезателна каска на 6D с подписите на всички райдъри от шампионата в София, колекционерски тениски и шапки на състезанието, както и фланелка на Димитър Бербатов.

“Благодаря на организаторите за това предложение! Всяка активно работеща фондация, чиято и да е тя, има нужда от външна подкрепа, от фондонабиране и дарители. Особено се радвам, че талантливите деца все по-често се припознават като значима кауза”, коментира Димитър Бербатов.

Всички фенове на спорта, които ще присъстват на сътезанието в Арена Армеец в края на октомври, също ще могат да допринесат за благотворителната кауза. На специален щанд в залата ще се продават брандирани аксесоари на шампионата, като събраната сума ще бъде дарена за подпомагането на талантливи деца от различни области на спорта, изкуството и науката.

Зрителите в залата, които ще се включат в благотворителната акция, ще получат възможност да станат част и от специална томбола по време на състезанието. Минути преди старта трима щастливци, избрани на лотариен принцип, ще получат награди-изненади от организаторите.