fbpx Директен стрийминг на парада на 6-ти май | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Директен стрийминг на парада на 6-ти май

Проект за стрийминг от въздуха разработват Военновъздушните сили. Идеята е, чрез мрежата на Макс 4G оператор, интернет-потребителите да съпреживеят емоциите от изпълнението на въздушната част на парада по случай Деня на храбростта и празника на Българската армия.

Това се случва за първи път в България. Всички интернет-потребители ще могат в реално време да се насладят на уникални кадри.

Използвайки супер бързата 4G мрежа, ВВС ще излъчват от борда на хеликоптерите, транспортните, учебните и бойните самолети – участници в парада. Заедно с пилотите от Военновъздушните сили зрителите ще бъдат реални участници в прелитането на нашата авиация над София. Ще имат поглед от кабините на машините, от спускането на българското знаме от борда на вертолет, от прелитането на пределно малка височина от 100 метра над столицата.

Стриймингът ще включва почти цялата част от въздушната демонстрация, започвайки от запуска на машините на летище София, рулирането, излитането, изчакването в зона и парадното преминаване в група от изток на запад. Ще има директни кадри от кабините на откриващия парада вертолет Ми-17, който носи националния флаг на България, от кабината на вертолет Bell 206 (Бел-206) и AS 532AL Cougar (Кугър), както и AS 565MB Panther (Пантер) от състава на Военноморските сили.

Директните кадри ще бъдат миксирани със записи от тренировките от борда на бойните самолети Су-25 и МиГ-29, военно-транспортните и учебните самолети, което ще допълни усещането за реалност.

Излъчването е планирано да започне точно в 10,00 часа на 6 май на адрес http://www.maxtelecom.bg/livestreaming