fbpx Disney и General Motors подновяват своето сътрудничество | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Disney и General Motors подновяват своето сътрудничество

Disney и General Motors подновяват своето сътрудничество

Като част от новото партньорство, GM ще бъде активно ангажиран с Walt Disney Imagineering в разработването на изцяло подновено и с променено оборудване тестово съоръжение, което ще бъде представено от една от най-известните марки на GM - Chevrolet. Тъй като Chevrolet отбелязва своята стогодишнина, новото сътрудничество позволява на General Motors да разкаже своята история по нов и вълнуващ начин на милиони гости по света, и продължава да бъде официален автомобилен спонсор на Walt Disney World Resort.

Плановете включват затварянето на функциониращият момента GM Test Track през април 2012 година, и откриване на нов - представен от Chevrolet, и насрочен за есента на 2012 година.

Като част от промяната, бъдещата световна атракция ще включва новия “Дизайнерски център на Chevrolet в Епкот”, който ще потапя гостите в завладяващия свят на автомобилния дизайн. Освен модерната музика, ангажиращата сетивата мултимедия, изпълнените с драматизъм светлинни ефекти и концептуалните модели на Chevrolet, самите гости могат да се превърнат в автомобилни конструктори – и да надникнат в процеса на създаване на автомобилите.

В интерактивните демонстрационни станции, гостите могат да създадат свои собствени концептуални автомобили. Уникалното изживяване след това се измества в реалния шестместен автомобил “SimCar” в който се „пренасят” създадените от гостите конструкции, а по реалното тестовото трасе се симулира пътуването по хълмове, резки изкачвания и прави участъци, както и тестове в термокамери.

След като цялото представление приключи, гостите се отвеждат в зала изпълнена със специални ефекти и се оценява как се справил техния концептуален автомобил. И разбира се, гостите могат да се запознаят и с най-новите разработки на Chevrolet в модерен шоурум.