fbpx Дизайнерката Христина Ангелова откри първия си шоурум | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Дизайнерката Христина Ангелова откри първия си шоурум

Един от най-известните шопинг булеварди в столицата, Витоша, приюти творенията на талантливата дизайнерка Христина Ангелова. Отбрани гости от бизнес и шоу средите бяха сред първите, които се докоснаха до творенията на този необичаен моден клуб. TINĀ SOCIAL CLUB е българска модна марка, която е основана през 2011г.

Част от колекциите на бранда вече се предлагат в Москва и Палма де Майорка. А през 2012г. на филмовия фестивал в Кан, известната белгийска продуцентка Amelie Van Elmbst избра блестяща пайетна рокля ТINĀ, за да се появи на червения килим. Марката се стреми да покаже света на модата като взаимовръзка с изкуството и индивидуалността на жената.

Всяко едно сако или рокля от колекцията е началото на една лична история, историята на жената, която го носи. Именно тази история е в сърцето на този необикновен клуб. Христина счита, че модата е дозата изкуство, която всяка жена трябва да притежава в живота си. А това, което облича е визуален прочит на същността й. Мотото на марката е: Ние сме това, което правим постоянно, тогава съвършенството не е действие, а навик.