Дни на щастието във Варна

Ивайло Захариев, който доби популярност с ролята си в телевизионния сериал "Под прикритие", ще бъде един от гостите на втората половина на семинара „Щастието на децата и младежите“, част от Дни на щастието Варна. Тази събота, 17 август, от 15 часа в Арт салона на Радио Варна, младият актьор, който завършва НАТФИЗ в класа на проф. Д-р Атанас Атанасов, ще говори за щастието и славата в лекцията си „Да станеш известен и да останеш щастлив“. Как щастливо съчетава работата си като доброволец с наркозависими с актьорската кариера и с грижите за семейството ще сподели от първо лице актьорът.

Освен него в първото издание на Дни на щастието във Варна ще се включи и Ива Бонева,
изпълнителен директор на Центъра за приобщаващо образование, която има богат опит в социалната политика, социалното развитие и социалния маркетинг, с лекция „Щастието в нас“. Върху отношенията баща – син ще се спре Борислав Аврамов, който от 14 години отговоря за работата с деца и младежи към Духовно-просветен Център „Св. Архангел Михаил“ и работи с групи ученици в областта на българските традиции и християнските ценности. Филологът и магистър по приложна психология Емилия Бойчева ще сподели от първо лице как щастливо успява да се справи със заекването на детето си.

Финалната неделя на фестивала на 18 август ще включва втора прожекция на документалния филм Happy, както и един час с избрани видеа на тема щастие от глобалната платформа TED - TEDx Happy Hour и дискусия с публиката. Всички събития са с вход свободен и отворени за всеки.

Първият по рода си проект в Източна Европа, който съчетава серия от лекции, семинари, филмови прожекции, изложби, интерактивни акции в публично пространство и работилници, посветени на темата за щастието се организира от фондация Credo Bonum съвместно с фондация „Човек на фокус”.

Facebook comments