fbpx Dream Theater Tribute с нов концерт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Dream Theater Tribute с нов концерт

Dream Theater Tribute с нов концерт

 
На 16 май в един от престижните клубове в БГ - Sofia Live Club, за втори път ще бъде представен проекта Dream Theater Tribute бенд. В рамките на два часа публиката ще може да слуша парчета от първите албуми на американската прогресив рок банда Dream Theater : Images And Words - 92; Awake - 94; A Change of Seasons - 95; Falling Into Infinity – 97.
 
Идеята за проекта се сформира преди година и половина на чаша кафе между барабаниста Венелин Венков и китариста Димитър Николов (който иначе е управител на филиал Люлин на Мото-Пфое). В последствие към него се присъединяват Теодор Койчинов - вокал (Music Idol 2007 г.), Махаил Дичев - бас, Ани Свинарова - клавир (преподавател синтез в консерваторията) и Милена Иванова - бек вокал. Идеята е да се направи такъв Tribute на американската прогресив рок банда, който до сега никои не е правил. След първия концерт дори и най-големите скептици признават успеха на родните музиканти. 
 
Митко Николов, който е основният двигател на проекта, ще сбъдне и още една своя мечта, а именно да свири на огромна сцена. Групата е поканена да закрие финала на първата вечер на Каварна Рок. А това ще бъде и най-големият му подарък за 40 му рожден ден, който ще сподели с хилядната публика на родния фест.