Два нови таблета от ASUS за Windows 8

Два нови таблета от ASUS за Windows 8

етикети

На изложението IFA в Берлин, световният лидер в новата дигитална ера - ASUS представи два нови таблета, предназначени за Windows 8. С име, получено от латинският глагол „Да живее“, Vivo е проектиран като постоянен спътник, съчетаващ познатия елегантен дизайн на ASUS с най-новата операционна система на Microsoft Corp.’s, предназначена за touch устройства.

Дизайнът на Vivo съчетава Super IPS+ тъчскрийн с висока резолюция и док-станция с QWERTY клавиатура за по-добро Windows 8 изживяване. Технологията ASUS TruVivid и покритието Corning® Fit Glass позволяват изчистени цветове и перфектна защита от надраскване, докато клавиатурата не просто превръща Vivo в ултрапортативен нетбук, но осигурява и допълнителна батерия за продължителна употреба далеч от електрическата мрежа.

Със своя 11.6” екран и технологията Wacom digitiser stylus, Vivo Tab е проектиран за максимална продуктивност, докато ултралекият Vivo Tab RT е перфектен за забавления в движение.

ASUS Vivo Tab разполага с процесора от ново поколение Intel® Atom™, 2GB RAM и 64GB eMMC (вградена мултимедийна карта) свободно пространство, иновативният Windows 8 прави таблета идеален избор както за професионалисти, така и за любители. С поддръжката на Wacom digitizer с 1024 нива на натиск, ASUS Vivo Tab гарантира прецизност и максимална продуктивност.

Ключов елемент при използването на Vivo Tab с Windows 8 е мобилната док-станция. С нея моментално превръщаме таблета в компактен нетбук, окомплектован с QWERTY клавиатура, тъчпад, два USB порта и допълнителна батерия за продължителна употреба далеч от ел. мрежата.

11.6-инчовият дисплей поддържа резолюция 1366 x 768 и технологията Super IPS+ за по-добра чистота на цветовете както вкъщи, така и навън, а 10-точковият мултитъч е допълнен от Wacom digitiser stylus технология за прецизна работа със стилус и максимално доближаване до традиционния ръкопис.

Facebook коментари