fbpx Емблематичният Ford Bronco е атракцията на щанда на Ford | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Автомобилен Салон София 2022

Емблематичният Ford Bronco е атракцията на щанда на Ford

Специално за Автосалон София 2022, легендарният модел Ford Bronco пристигна в най-новото си превъплъщение от Ford. Експонатът е с 4 врати, сив на цвят, модификация Big Bend и е оборудван с 2,7-литров EcoBoost двигател с 315 к.с. Bronco e един от най-емблематичните модели, оставили ярък отпечатък в историята на Ford. През 1964 г. бащата на Mustang, Лий Якока, поставя подписа си под проект, с което стартира създаването на автомобил, който съчетава здравината на F-серията и динамичния дух на Mustang. Със старта на продажбите през 1966 г., моделът се превръща в любимец на всеки, който търси способен, здрав и сигурен автомобил.

Изложеният на щанда на Ford последно поколение Built Wild™ Bronco Big Bend, е вдъхновен от богатото историческо наследство на компанията, като съчетава солидно офроуд- инженерно знание, интелигентни технологии и модерен, изразителен дизайн.

Точно като първото поколение, наречено G.O.A.T. (Goes Over Any Type of terrain), мисията на изцяло новия Bronco е да предостави максимални 4x4 възможности, обновени със спортен дух. Новият Bronco е с обновен спортен дух с 2,7 литров EcoBoost  двигател, 315 к.с.