fbpx Ести Бюти и Natura Bisse организираха бюти мастър клас за домашна грижа за кожата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ести Бюти и Natura Bisse организираха бюти мастър клас за домашна грижа за кожата

Столичният бюти център "Ести Бюти", собственост на Мариета Тодорова, бе домакин на майсторски клас за дами, за които всекидневната грижа за кожата е от изключително значение. В изключително елегантна атмосфера всяка дама имаше свой кът, в който да се отдаде на терапия, която е специално създадена за домашни условия. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ina Georgieva (@ina.georgi)

 

Грети Гарсия (вляво) и Мариета Тодорова - организатори на мастър бюти класа

Специален гост на събитието беше Грети Гарсия, която е официален представител в България на испанската луксозна козметика Natura Bissé, която разказа интересни факти за кожата и влиянието на различните продукти.

Испанската луксозна козметика Natura Bisse е създадена през 1971 г.

Natura Bissé е създадена през 1979 г., навлизайки на пазара на професионалната козметика с пет крема, насочени към различни нужди на кожата. Нейният основател Рикардо Фисас Мулерас. 20 години по-късно компанията открива своето седалище в Барселона. 2000 г. е преломна, когато се ражда престижната серията Diamond Collection като цялостна терапия против стареене и се превръща в основен символ на идентичността и престижа на марката. 

Триото Diamond Instant Glow

Всяка дама имаше на разположение комплекта ампули Diamond Instant Glow, които предлагат истинска озаряваща терапия за лице с моментален ефект само след 10 минути. Този комплект съдържа 3 ампули, като „диамантеният“ разтвор във всяка една от тях ексфолира, изсветлява петната, премахва признаците на умора и придава на кожата блясък за наистина рекордно кратко време, нещо, в което се убедиха и участващите в майсторския клас. Нанася се изключително лесно с пръсти. 

Мариета (Ети) Тодорова представи специални начини за масажи в домашни условия

Мариета и екипът й обърнаха персонално внимание и дадоха полезни насоки за индивидуална грижа на всяка дама

Собственичката на „Ести Бюти“ Мариета Тодорова (автор и на „Бюти колонката на Ети“ в списанието) нагледно показваше как да се нанася съдържанието на всяка една от ампулите и кой тип масаж е най-удачен. Така например, никога не трябва да се правят пресиращи движения, които да събират кожата. Също така е важно движенията да са отвътре към външната част на лицето. Уроците бяха изключително ценни, като дамите получиха и съвети какви други кремове за последващи грижи са подходящи за тяхната кожа. 

"Диамантената" грижа за лицето е в компактна, елегантна кутийка

Триото Diamond Instant Glow е в изключително компактна кутийка и добре да се прилага веднъж седмично, като е много удобно да се носи дори и на път. Удачно е за дами над 35 години. Разбира се, домашната грижа не замества професионалния масаж, който по най-добър начин може да даде това, от което се нуждае всяка кожа в днешното динамично и стресово време, в което живеем. 

За озарена кожа на лицето допринасят и масаж на раменете и главата

Снимки: авторът

За доброто настроение на следобеда допринесе и чаша вино, съпроводена от изискан кетъринг и професионален сервитьор, който успяваше да накара всяка дама.