fbpx Ето го новият Suzuki S-CROSS | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ето го новият Suzuki S-CROSS

етикети

Suzuki представи новия S-CROSS с изцяло нов дизайн, подобрена горивна ефективност, мощност, задвижване на четирите колела и най-новите технологии за безопасност и комуникации.

Черната предна решетка с пиано-лак ефект създава усещане за динамика и сила, което се допълва от стилните предни и задни LED светлини. Квадратните арки над гумите, заедно с хромираните акценти отпред и отзад му предават агресивен SUV характер.

Просторната кабина побира удобно 5 възрастни, докато товарното пространство с голям капацитет от 430 литра предлага превъзходна гъвкавост, за да отговори на всичко, което ви се наложи в ежедневието или по време на почивка. Панорамният покрив и фино обзаведеният интериор допринасят за удоволствието от шофирането.

9-инчовият HD сензорен дисплей  предлага най-модерните дигитални технологии, включително Apple CarPlay®, Android Auto™, гласово разпознаване и разговори по Bluetooth®. Стандартните функции включват също радио, музика и видео, USB, iPod и Bluetooth® възпроизвеждане на музика.

Той също така показва важна информация за системите на автомобила като разход на гориво, пробег, SHVS енергиен поток, предупреждения, камера за задно виждане, камера за 360 изглед и задни сензори за паркиране.

Със своя 1,4-литров турбо двигател BOOSTERJET с директно впръскване и 48V мека хибридна технология, новият S-CROSS е ефективен и изпълнен с достатъчно мощност. При нормални условия на шофиране тя подобрява разхода на гориво, като намалява въртящия момент на двигателя и компенсира с електрическия мотор. Когато определи, че водачът се нуждае от бързо ускорение, подпомагането на въртящия момент подобряват реакцията, плавността и ускорението.

Четири лесно избираеми режима (Автоматичен, Спортен, Сняг и Заключване на диференциала) улесняват избора на настройката на 4x4, която най-добре отговаря на условията на шофиране. Електронно управляваната 4x4 система регулира въртящия момент, предаван на задните колела и контролира ESP, мощността на двигателя, сервоусилвателя на волана и други бордови системи за реализиране на четирите режима на шофиране.