fbpx „Евромаркет Груп” с нов корпоративно-сервизен център | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„Евромаркет Груп” с нов корпоративно-сервизен център

На тържествена церемония беше открит новият корпоративно-сервизен център на най-голямата търговско-инженерингова компания за индустриално оборудване и строителна техника в България „Евромаркет Груп”.
Центърът е разположен на терен от 30 декара, с разгърната застроена площ от 6000 кв.м, със 170 броя паркоместа и изградени локално платно и мантинела за сметка на Евромаркет Груп. Той обединява търговската, сервизната и административна дейност на компанията, като дава възможност на клиентите да извършат целия процес по избор, обслужване и сервиз на всякаква строителна механизация, индустриална техника, машини и инструменти.
Центърът включва демонстрационен център, където клиентите могат да тестват техника, т.нар. open yard (открита изложбена площ), модерни офис помещения, складове и съвременни сервизни помещения за едрогабаритна техника, за дребна механизация и инструменти, зали за срещи и за обучения, модерна столова.
В сградата се предлага всичко необходимо за клиентите на Евромаркет Груп – техническа информация, проектиране, консултации. Могат да бъдат направени проби и демонстрации, а също така и директно закупуване на машини, всички видове сервизни дейности, в това число – тежки ремонти на двигатели, ремонти на хидравлични системи, шлосерско-монтажни работи, ремонт по механичната част, извършване на боядисване и много други.

Центърът се намира на източната дъга на Околовръстния път, до Казичене, между автомагистрали Тракия и Хемус.