fbpx Европейска премиера на новия Hyundai Elantra | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Европейска премиера на новия Hyundai Elantra

етикети

Hyundai показа за първи път в Европа петото поколение на един от най-популярните си модели – Elantra, в рамките на автосалона в Барселона. Автомобилът ще излезе на пазара в Испания и някои други европейски страни през третото тримесечие на 2011.
Новият компактен седан, още по-спортен и по-прогресивен от своя предшественик, ще продължи успешната традиция на компанията да предлага водещи в класа си динамика и икономичност, благодарение на най-новите технологии, използвани при създаването му.
Екстериорът на Elantra е плод на дизайнерската философия на Hyundai „флуидна скулптура”, чиято идея е да придаде изтънченост и динамика на линиите и формите на автомобила. Елегантните решения продължават и в интериора. Сребристи елементи с обтекаема форма слизат от горната част на таблото към централната конзола, придавайки изтънченост и динамика на купето, а бляскавите черни и металически цветове във вътрешността добавят футуристични, високотехнологични нотки. Вътрешният обем на купето е увеличен с 18 литра.
Новата Elantra е оборудвана със съвсем новия бензинов двигател Gamma 1.6 MPI D-CVVT, 132 к.с. свързан с шестстепенна механична или автоматична скоростна кутия.