fbpx Феновете на Harley-Davidson преживяха уникален тест райд | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Феновете на Harley-Davidson преживяха уникален тест райд

 

284 успешни тест райда на Harley-Davidson бяха  направени по време на уикенд събитието на Harley-Davidson София. След като премина през центъра на София, черното волво от Англия паркира на “Ботевградско шосе” 348 и разтовари цялата моделна гама на легендарния американски бранд.  Точно това чакаха всички фенове, които в продължение на десет дни нетърпеливо избираха модел и заявяваха участие в мото теста. Street 750, IRON 883, Forty-Eight, 1200 Custom, ROADSTER, LOW RIDER S, LOW RIDER, Fat BOB, STEET BOB, Night Rod Special, Slim,  Slim S, Fat Boy Special, Fat Boy, BREAKOUT, HERITAGE SOFTAIL, CLASSIC, ROAD KING, ROAD KING CLASSIC, ROAD KING SPECIAL, STEET GLIDE SPECIAL, ULTRA LTD LOW и ULTRA LTD.

 

Предварително организираните групи, предвождани от маршали, караха по половин часов маршрут, спазвайки всички изисквания за безопасност и правилата на движението-задължително условие на Harley-Davidson®.

 

В унисон със събитието рокаджията Тома заби час и половина сет с невероятни рок изпълнения на сцената.  Тук бяха още: Barbecue Brothers - мъжете изпекоха супер вкусни ребра на специални американски барбекюта. Заснеха и поредната си серия от видеа, раздадоха и награди. The Barber Shop Powered by American Crew пренесоха част от екипа, оборудването и уникалните си продукти и на място се погрижиха за модерните брадати харлеисти. Събитието откри не кой да е- Буги Барабата, който се включваше на живо, за да предава атмосферата в ефира на рок радиото N 1 на България- Z Rock. За всички, които не са идвали в магазина на марката, атрактивни момичета в компанията на мускулест модел, показаха в импрозивизирано дефиле дрехи и аксесоари от последната колекция на Harley-Davidson® – уникален деним, топове, кубинки и кожените якета, в които всички са влюбени.

Oт далечната 1903 година, Harley-Davidson®Motor Company сбъдва мечти, произвеждайки крузерни, турингови и персонализирани мотоциклети и предлагайки пълна гама от Harley-Davidson® резервни части и аксесоари за мотоциклетите, както и оборудване, облекло и общи продукти с марката Harley-Davidson®. От четири години  Harley-Davidson София реализира тези мечти за почитателите на марката в България.