fbpx FIAT Freemont - предстояща световна премиера | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

FIAT Freemont - предстояща световна премиера

етикети

Предстоящият международен автосалон в Женева ще бъде домакин на представянето на новия Fiat Freemont, чийто продажби ще стартират през втората половина на 2011г.
Freemont е изграден на базата на Dodge Journey. Това е първият автомобил Fiat, който се създава в партньорство с Chrysler Group. Ще се произвежда в мексиканския завод Толука, където се произвежда и 500 за американския пазар.

Името извиква в съзнанието чувство за свобода, удоволствие от живота и от приключението и дава възможност да се справиш спокойно във всяка ситуация, която възникне в ежедневието.
Fiat Freemont гарантира максимално пространство, комфорт и подвижност , благодарение на своите 7 седалки с автентичен трети ред просторни седалки, които са лесно достъпни, тъй като вратите се отварят на 90°. Седалките от третия ред могат да бъдат сгънати лесно с едно просто движение, за да изчезнат напълно и да разширят товарното отделение.

Втория ред седалки може също така да бъде оборудван с иновационна система за помощни седалки за деца: помощните седалки се използват с цел да се осигури правилното седене на децата в автомобила, оптимизирайки геометрията на предпазния колан и гарантирайки по-голяма безопасност, практичност и комфорт.

Комфорт по време на пътуване е осигурен също чрез висока позиция за управление, нови просторни и ергономични седалки, голяма площ за багаж с две отделения и обем до 1461 л.
Изцяло новото купе за пътниците се характеризира с модерен дизайн и приятни материали. Характеристиките включват хромирани елементи по таблото, впечатляваща централна конзола и иновационна информационна-развлекателна система с голям цветен тъчскрийн.