fbpx Фондация Empower United ще награди двойно повече млади предприемачи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Фондация Empower United ще награди двойно повече млади предприемачи

Фондация Empower United ще награди двойно повече млади предприемачи

Фондация Empower United ще раздаде общ награден фонд от 200 000 лева на победителите в тазгодишното издание на конкурса “Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи”. Наградният фонд ще бъде разпределен за финансирането на двойно по-голям брой стартиращи бизнес проекти – шест през 2011 г.

На базата на обратна връзка с участниците в конкурса се открояват няколко основни препоръки за промяна в наградите – да бъде увеличен броят на печелившите проекти, да бъдат разпределени по-близки по размер награди и да бъде дадена обратна връзка относно кандидатствалите проекти – какво да подобрят, така че бизнес планът им да е успешен. В тазгодишното издание на Наградата EMPOWER ще увеличи броя на победителите и промени размера на наградите. С новото разпределение – Първа награда от 50 000 лева и още пет награди от 30 000 лева, конкурсът ще отговори в по-голяма степен на очакванията на кандидатите и ще даде възможност на повече млади български предприемачи с иновативно мислене да реализират своите бизнес проекти.

Освен финансова подкрепа за победителите, Фондация Empower United ще продължи да помага на всички участници в конкурса за млади предприемачи в рамките на образователните срещи-дискусии. На тези събития през 2011 г. кандидатите ще получат възможност да се срещнат както с изявени български бизнес експерти и успешни предприемачи, така и с оценители от миналогодишното издание на конкурса. Дискусиите имат за цел да помогнат младите предприемачи да структурират своите идеи и да ги оформят в бизнес план.