Фондация Empower United ще награди двойно повече млади предприемачи

Фондация Empower United ще раздаде общ награден фонд от 200 000 лева на победителите в тазгодишното издание на конкурса “Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи”. Наградният фонд ще бъде разпределен за финансирането на двойно по-голям брой стартиращи бизнес проекти – шест през 2011 г.

На базата на обратна връзка с участниците в конкурса се открояват няколко основни препоръки за промяна в наградите – да бъде увеличен броят на печелившите проекти, да бъдат разпределени по-близки по размер награди и да бъде дадена обратна връзка относно кандидатствалите проекти – какво да подобрят, така че бизнес планът им да е успешен. В тазгодишното издание на Наградата EMPOWER ще увеличи броя на победителите и промени размера на наградите. С новото разпределение – Първа награда от 50 000 лева и още пет награди от 30 000 лева, конкурсът ще отговори в по-голяма степен на очакванията на кандидатите и ще даде възможност на повече млади български предприемачи с иновативно мислене да реализират своите бизнес проекти.

Освен финансова подкрепа за победителите, Фондация Empower United ще продължи да помага на всички участници в конкурса за млади предприемачи в рамките на образователните срещи-дискусии. На тези събития през 2011 г. кандидатите ще получат възможност да се срещнат както с изявени български бизнес експерти и успешни предприемачи, така и с оценители от миналогодишното издание на конкурса. Дискусиите имат за цел да помогнат младите предприемачи да структурират своите идеи и да ги оформят в бизнес план.

Моля коментирайте