fbpx Ford с 5 национални премиери на Автосалон София 2022 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ford с 5 национални премиери на Автосалон София 2022

По време на автомобилното изложение „Автомобилен салон София 2022“, Ford представи модела с национална премиера.

Централно място на щанда на Синия овал заема емблематичния, спортен Mustang Mach-E GT, който за първи път стъпва в България. Автомобилът предефинира представите на публиката за  електрически автомобил с елегантния си атлетизъм, динамично присъствие, технически характеристики и интелигентни технологии.

Своята национална премиера направи и новото поколение на Ford Tourneo Connect - един  от най-практичните и многофункционални автомобили. Автомобилът привлича с нов модерен и стилен екстериор, и гъвкаво интериорно пространство, готово да настани седем души в безкомпромисен комфорт. Моделът впечатлява с интелигентни дигитални технологии, 19 системи за подпомагане на водача и активна безопасност.

За първи път в страната, публиката ще може да се докосне до 6-тото поколение на впечатляващия Ford Explorer, създаден за лукс, оборудван за приключения. Усъвършенстваният Plug-in Hybrid, съчетан с интелигентна система за задвижване на всички колела, осигурява впечатляваща мощност и изключителни нива на ефективност. С множество допълнителни функции и интелигентни технологии, изцяло новият Ford Explorer е проектиран да покори света в комфорт и стил.

На „Автомобилен салон София 2022“, своите национални премиери направиха и бестселърите в гамата на Ford – обновените Fiesta и Focus. И двата модела са с нов, подобрен екстериорен дизайн, придаващ отличителна индивидуалност на всеки. Ford Focus е оборудван и с нови интелигентни, дигитални технологии, облачна свързаност и системи за безопасност.

Атракцията на изложението е последното поколение Built Wild™ Bronco Big Bend, вдъхновен от богатото историческо наследство на компанията, като съчетава солидно офроуд-инженерно знание, интелигентни технологии и модерен, изразителен дизайн.

Ford Bronco e илюстрация на технологична мощ и изключителните инженерни постижения в развойната дейност на Ford. Този впечатляващ спортен офроуд автомобил демонстрира страстта на компанията да създава надеждни, легендарни автомобили, проектирани около индивидуалните нужди на клиентите.