fbpx Ford Tourneo Connect с 5 звезди от Euro NCAP | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ford Tourneo Connect с 5 звезди от Euro NCAP

етикети

Изцяло новият многофункционален Ford Tourneo Connect е най-новият модел на Ford, който получи 5-звездна оценка за безопасност от Euro NCAP.

Той получи 84% за защита на възрастни и 82% за защита на деца в купето и максимални точки при странични краш-тестове.

Независимата организация за безопасност на превозните средства също така изтъкна като ключови функциите на технологиите в помощ на водача на Tourneo Connect, включително предупреждение за водача, системата за поддържане на лентата и технологията за предпазване от сблъсък чрез автономно спиранe.

Проектиран да осигурява активния начин на живот на клиенти, които едновременно обслужват и малкия си бизнес и семейните си нужди с изцяло новия Tourneo Connect, моделът предлага втори и трети ред седалки, които могат да падат напред, да се преобръщат или демонтират изцяло, както и сгъваща се до плоска повърхност предна пътническа седалка. Така се създава просторно товарно пространство за безопасно транспортиране на работно или спортно оборудване с дължина до 3 метра.

Усъвършенстваните нови дигитални технологии в купето включват 10-инчов централен екран за лесен достъп до навигация, контрол върху аудио системата, климатичната инсталация и свързаността в купето, както и 10,25-инчово дигитално табло пред водача, заместващо традиционните аналогови уреди.

За първи път клиентите на Tourneo Connect могат да изберат автоматична трансмисия, както с бензинови, така и с дизелови двигатели, а също така и система за задвижване на четирите колела, налична с 2,0-литровия дизелов двигател EcoBlue.

Очаква се първите доставки към клиенти да започнат през пролетта на тази година