fbpx Фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат

Съюзът на пивоварите в България (СПБ) обявява фотоконкурс на тема „Спортът е по-добрият начин децата да пораснат”. Инициативата има за цел да активира колкото се може повече семейства да изпратят снимки, които са вдъхновени от идеята „Мама, татко и аз заедно спортуваме и се забавляваме”. Надпреварата се провежда на фейсбук страницата на Съюза на пивоварите в рамките на кампанията за популяризиране на масовия спорт като алтернатива и превантивна практика децата да не експериментират с алкохол.

Изпращаните снимки трябва да предават основната идея на инициативата и да отговарят на официалните правила, публикувани във фен страницата на СПБ във фейсбук. Конкурсът се провежда от 30 юли до 30 октомври, като в него има право да участва всяко лице над 18 години. През този период потребителите ще могат да качват съответните тематични кадри и да се борят да съберат най-много гласове (лайкове).

Авторът на най-харесваната снимка ще спечели голямата награда на фотосъстезанието – планинско колело Dunlop DS26. Освен призът на публиката, независимо жури ще присъди и втора голяма награда – комплект ракети за тенис на корт Willson. По време на конкурса на участниците ще бъдат раздадени и 63 поощрителни награди, разпределени на томболен принцип.