fbpx Френско-българската търговска и индустриална камара представи новото издание на своя Годишник | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Френско-българската търговска и индустриална камара представи новото издание на своя Годишник

Френско-българската търговска и индустриална камара има удоволствието да обяви публикуването на новото издание на своя дългоочакван годишник. В този подробен справочник са представени всички компании, които са горди членове на организацията. За да отпразнува изданието, ФБТИК организира бляскав коктейл, а сред официалните гости бяха госпожа Илияна Йотова, вицепрезидент на Република Българиа; гн Мартин Дановски, заместник-министър на финансите; господин Николай Павлов, заместник-министър на икономиката и индустрията; Н.Пр. господин Жоел Мейер, посланик на Франция в България; госпожа Мила Ненова, изпълнителен директор на БАИ.

Церемонията събра повече от 200 гости – представители на френско-българската бизнес общност, политически фигури и партньори на организацията. Годишникът служи като ценен източник на информация за членовете и партньорите на Камарата, като предоставя подробни описания и информация за контакт за всяко дружество член; послания от ключови представители на държавната власт и администрация на България и Франция и експерти от бранша, предоставящи контекст и бъдещи тенденции за икономиката на България; бизнес наръчник за страната, допълнен с резултати от последното проучване за бизнес климата в България; информация за предстоящи събития и инициативи за насърчаване на ангажираността и сътрудничеството между членовете.

Това издание е доказателство за силата и разнообразието на членовете на организацията, като представя фирми от широк спектър от сектори и индустрии. "Развълнувани сме да представим новия годишник на Камарата", каза Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на ФБТИК. "Това издание не само отбелязва постиженията на компаниите, членуващи в нашата организация, но и насърчава създаването на мрежи и сътрудничеството в рамките на нашата общност.

Тo е незаменим инструмент за всеки, който иска да се свърже с лидерите и новаторите, които движат нашата индустрия напред." “Френско-българските отношения са устойчиво динамични и е небходимо всички да продължаваме да работим заедно за подобряване на атрактивността на България като инвестиционна дестинация“, изложи Стефан Делайе, председател на ФБТИК.

„Позволявам си това обръщение към вас заради доброто и устойчиво през годините сътрудничество с президентската институция. Убедена съм, че то ще продължи и занапред, защото имаме обща посока – повече френски инвестиции в България!“, каза Илияна Йотова, вицепрезидент на Република България.

Френският посланик у нас Н.Пр. Жоел Мейер отправи поздрав и пожелание към гостите : „Благодаря на всички Вас и на Френско-българската търговска и индустриална камара за успешната съвместна работа. Имате пълната подкрепа от страна на посолството на Франция и на Икономическата служба за развитието на отношенията между нашите две страни“.

В рамките на церемонията бяха представени и новите членове на организацията. Годишникът ще бъде разпространен до всички компании членове, партньори от индустрията и ще бъде достъпен за изтегляне от уебсайта на организацията.