fbpx Fujitsu представи първия си бял мултитъч лаптоп | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Fujitsu представи първия си бял мултитъч лаптоп

На стилно бяло парти Fujitsu представи първия бял мултитъч 15.6 '' лаптоп - модел Lifebook AH562. 
Новият лаптоп е със стилен бял цвят на корпуса, гланциран HD екран с поддръжка на 10-точков мултитъч и операционна система Windows 8. Предлага се със стандартна 3 годишна гаранция Collect&Return и клавиатура предпазваща от разливане на течности. 
Базиран на процесорите на Intel от трето поколение, той гарантира нормална работа на батерия от 5 часа при максимално натоварване. В модела са добавени и някои специални технологии на Fujitsu, които го правят максимално пригоден за ежедневна работа и забавление.
От началото на месеца новият модел е в търговската мрежа и се продава на препоръчителна цена от 1369 лв. с ДДС. Лаптопът е подходящ е за ученици и студенти, както и за всички потребители, които искат да се възполват от удобството на управлението с докосване на екрана. Само през септември се предлага с подарък към него – слушалки на Fujitsu. 
Топлата вечер позволи гостите да се насладят на майсторството на момичетата от Клуб по синхронно плуване към НСА с треньор Юлия Чубурова. Те показаха невероятната грация и красота на танца във вода. Настроенито се поддъражаше и от участие на гостите в забавни игри с много подаръци от Fujitsu.