fbpx Голфъри останаха очаровани от вината на Катаржина Естейт | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Голфъри останаха очаровани от вината на Катаржина Естейт

Винарска изба Катаржина Естейт поднови традицията в организирането на ежегодните си голф турнири и посрещна свои приятели и привърженици на аристократичната игра да премерят сили на голф турнира Катаржина Естейт Гранд АМ 2014 в Пирин Голф & Кънтри Клуб, който се проведе на 12 април. Цветелина Николова, изпълнителен директор на избата, даде старт на надпреварата. Въпреки силнят вятър и студеното време в подножието на връх Вихрен, голфърите споделиха, че играта е била изключително интересна. Награди за постиженията им бяха предоставени от избата.

Турнирът се проведе на 18 дупки, отборно състезание, по 2-ма в отбор. Освен на приятната голф игра, участниците имаха възможност да се насладят и на най-добрите етикети на винарската изба, които брандираха три от 18те дупки на шампионското игрище. Домакините раздадоха и няколко специални награди, като само един участник се записа за награда Най-близо до бутилката - Петър Стратиев, 6.89 м. от бутилката.

Церемонията по награждаването се проведе в Клубната сграда от Изпълнителния Директор на Белведере и Катаржина, Цветелина Николова и маркетинг мениджър на голф клуба Маня Косанова връчиха наградите.

Атрактивните награди от Прошоп и 12 бутилки вино Kатаржина резерва спечели отборът на Стефано Чиабо и Федрико Пучинели с 60 нетни Стейбълфорд точки. Второ място с 57 нетни точки и по- добра игреа на вторите 9 дупки заеха Стефан Кардинг и Мария Харди и получиха 12 бутилки вино Question Mark. Трети се нареди отборът на Стефан Павлов и Боби Павлов с 57 нетни точки, но с по-висок хендикап от сребърните медалисти. Бяха наградени с 12 бутилки вино Encore Synrah.

Спонсорите бяха подготвили специлна изненада за отбора с най-добър брутен резултат. Най-отличилите се голфъри Петър Стратиев и Иво Димитров ще имат възможност да се насладят на етикета Katarzyna Reserve, награда, която спонсорите добавиха към пакета. Естествено, след връчването на наградите, гостите на Катаржина Естейт и участниците в турнира се насладиха на изискана вечеря, майсторски комбинирана с четири вина от специална селекция вина и музика на живо.