fbpx Градски шик с Peugeot XY Concept | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Градски шик с Peugeot XY Concept

Peugeot представя в Женева два прототипа, XY Concept и GTi Concept, два примера за повишаване на нивото на гамата на Марката в сегмента на градските автомобили. Двете концепции предлагат интерпретация на скока на поколенията, извършен от 208. XY Concept е насочен към градските хора, които искат да бъдат различни и ценят добрия стил, докато GTi Concept е прераждане на една легенда.

XY Concept и GTi Concept са плод на изключително прецизна работа с материалите и цветовете.
Представената за първи път от 208, предната част се отличава с визуална идентификация, осигурена от светлините с функции Full-LED и светлинен водач последно поколение flat-guide. Остър поглед, еднакво ефикасен през деня и през нощта !
Използвайки същата технология Full-LED, предните мигачи оформят „ирис“ около дългите светлини. Богата, но лека, вътрешната оптика е с правоъгълна форма, а козирката на фаровете напомня за клепач - високотехнологичен поглед, който Марката е превърнала в своя емблема !
Тази прецизност продължава и в съвършената интеграция на стилистичните елементи при калниците и долната част на каросерията.

Оборудван с дизеловия двигател 1.6 e-HDi с мощност 84 kW (115 к.с.) и механична 6-степенна скоростна кутия, XY Concept пренася своите пътници в различен свят в пурпурно червено, новия цвят Pulsion.