fbpx GUERRILLA MARKETING | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

GUERRILLA MARKETING

GUERRILLA MARKETING

През октомври JNN Консулт и сп. "Твоят БИЗНЕС" със съдействието на Агенцията за малки и средни предприятия проведоха във Варна и София практически семинари под надслов "ПО ПЪТЯ КЪМ УСПЕХА НА ТВОЯ БИЗНЕС". Участие взеха над 70 собственици и управители на малък и среден бизнес, мениджъри в областта на маркетинга и продажбите, търговски директори и рекламни специалисти. Семинарите се базират на системата Guerrilla Marketing, включваща десетки нови методи, ценни практически примери и идеи, основаващи се на доказани маркетинг и бизнес техники. Те помагат на хора с много ограничен маркетинг бюджет, но с неограничено въображение и желание да постигат успех!
Четирите модула, включени в интензивния семинар, се преподаваха за първи път в България. Жанет Найденова, управител на JNN Консулт и първият в Източна Европа сертифициран магистър по Guerrilla Marketing, проведе семинарите.

Какво представлява Guerrilla Marketing

Вместо да инвестира само пари в маркетинг процеса Guerrilla Marketing инвестира време, енергия и въображение. Използва знанията на психологията и действителните закони на човешкото поведение, а не "предположението" в маркетинга. Този тип маркетинг е природата на малкия и средния бизнес. Вместо да вярва, че едно-единствено средство като рекламата например или страницата в интернет работи, Guerrilla Marketing знае, че само интегрираният маркетинг дава положителен резултат и ви предоставя над 100 маркетинг средства.
Каква е целта на Guerrilla Marketing семинарите
Целта на всeки един от 4-те модула е да повиши маркетинг знанията, практическите умения и да подобри всеки аспект от маркетинга.

Целта на семинарите е участниците да
научат:

Как да продават повече, като изразходват по-малко?
Как да изнесат ефективна търговска презентация и да затворят повече сделки?
Как да избегнат 10-те най-големи грешки, които търговците допускат?
Как да създадат ефективен маркетинг план и маркетинг календар?
Как техният маркетинг да привлече повече нови клиенти за фирмата?
Как да мотивират съществуващите клиенти да купуват повече?
Как да създадете успешен уеб сайт и да
постигнете успех в интернет?

Всички читатели на сп. "Твоят БИЗНЕС" могат да получат безплатно списъкa със стоте маркетинг средства на Guerrilla Marketing, като изпратят празен e-mail до аутореспондер: 100Offline@sendfree.com

 

Мнения на участници в Guerrilla Marketing семинарите

Основната цел на нашата организация е пуляризирането на един нестандартен спорт за България - бейзбола. Налага се използването на нестандартни маркетингови методи при ограничен бюджет, приспособени съобразно спецификата на дейността и именно методът на Guerrilla Marketing отговаря най-пълно на тези характеристики. Участието ми в семинара беше изключително позитивно и успешно. Обучението е много интересно и полезно и независимо от голямата интензивност е напълно достъпно дори и за неспециалист.

Симона Василева
изпълнителен директор,
"Българската федерация по бейзбол"

Искам да изкажа благодарностите си и задоволството си от присъствието ми на семинара, проведен лично от Жанет Найденова. Впечатлена съм от професионализма и ведрото излъчване, което тя предаваше на всички в залата. За мен ще е удоволствие да продължим контактите си и да имам
възможност да участвам и в други семинари!

Елена Славчева
преподавател, Българо-Германски център за професионална подготовка

Поздравявам ви за нивото на проведения семинар. За мен бе истинско удоволствие да присъствам. Вие успяхте още по-силно да провокирате моите интереси в областта на маркетинга.
Гергана Георгиева,
експерт "Маркетинг и продажби",
ТБ "Юнионбанк" АД - клон Варна

Научих много полезни неща и те ме накараха да се замисля. Вече дори прилагам някои от тях!
Димитър Димитров
управител, "ARDES информационни технологии"

Facebook коментари