fbpx GUINOT HYDRADERMIE DELUXE - Ексклузивната терапия на "звездите" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

GUINOT HYDRADERMIE DELUXE - Ексклузивната терапия на "звездите"

Водеща снимка
Да

GUINOT HYDRADERMIE DELUXE - Ексклузивната терапия на "звездите"

Мечтата на всяка дама е да забави хода на времето и да изглежда перфектно, независимо от възрастта си. Ексклузивната терапия HYDRADERMIE DELUXE на GUINOT ви предлага истинска премиум антиейджинг грижа, която буквално преобразява вашето лице още след първата процедура - уравнява тена, възвръща естествения блясък, интензивно хидратира, насища кожата с кислород, изглажда бръчките, осигурява видим лифтинг ефект и ремоделиране на лицевия контур. Известна е още като „ТЕРАПИЯ НА ЗВЕЗДИТЕ“, защото с помощта ù световноизвестни личности поддържат красотата ú младостта си.

снимки: Светослав Ханджийски

Вашата тайна за красота и младост

Уникалната терапия HYDRADERMIE DELUXE е абсолютна алтернатива на естетичните процедури, тъй като осигурява ненадминати резултати в рамките само на 90 минути – време, в което можете да се отпуснете от напрегнатото динамично ежедневие и да релаксирате пълноценно. Терапията е изключително подходяща за всички дами, които желаят да поддържат младостта и красотата си, без да прибягват до методите на естетичната медицина или имат противопоказания за провеждането на естетични процедури. Освен това, благодарение на предварителната диагностика на GUINOT козметика – вашият „Доктор по красота“, терапията се адаптира според конкретните нужди и специфичното състояние на вашата кожа. Допълнителен плюс е, че ефектът от терапията е видим моментално: само за 90 минути получавате желаните удивителни резултати, които бихте постигнали за 90 дни редовна употреба на продуктите на GUINOT за домашна грижа!

Как протича терапията?

HYDRADERMIE DELUXE се състои от 5 ключови стъпки, които ви гарантират невероятен релакс и удивителни резултати за младост и красота:

1. Динамична йонизация - алтернатива на мезотерапията

Първата стъпка е динамична йонизация, при която се прилагат различни видове серуми според нуждите на кожата + специфични масажни ролери, използващи галваничен ток, който подобрява проникването в дълбочина на активните съставки от професионалните продукти. Серумите повишават клетъчната енергия и стимулират регенерацията на кожата. Богати са на 3 изключителни активни съставки: комплекс „клетъчна среда“ - стимулира образуването на нови клетки, удължава живота и обновяването на клетките; АТФ (аденозин трифосфат) - съхранява и пренася енергия до клетките за подобряване на жизнените им функции; стабилизиран витамин С - изсветлява пигментациите.

2. Антиейджинг дренаж - детокс и подобряване на лимфната циркулация

Във втората стъпка се използват специфични електроди на патентования апарат Hydraderm Cellular Energy, които дренират кожата, подобряват микроциркулацията и премахват за[1]държането на течности, като същевременно подпомагат елиминирането на токсини.

3. Патентована апаратна технология - моментален лифтинг ефект

По време на терапията се прилага патентован вид ток благодарение на иновативния апарат Hydraderm Cellular Energy, който повишава клетъчната енергия, стимулира максимален брой мускулни влакна и въздейства върху увеличаване обема на мускулите, а това води до подобряване на тонуса и лифтиране на чертите на лицето.

4 Оксигенация - ударна „доза“ кислород за кожата В тази стъпка от терапията кожата на лицето се насища с чист кислород чрез патентован термо-електрод, което води до активиране на клетъчната активност, стимулиране регенерацията на кожата и възвръщане на блясъка и сияйния вид на лицето. Истинска алтернатива на кислородните терапии, тази стъпка освежава и озарява вашето лице и ви зарежда с нова енергия.

5. Мануален масаж и мозайка от специално подбрани маски

Експертният масаж на GUINOT козметика спомага за релаксиране на лицевите черти и подобрява микроциркулацията. Специфичните маски, които се нанасят, са адаптирани към конкретното състояние и проблемите на кожата и помагат за изглаждане на бръчките, изсветляване на пигментациите, възстановяване еластичността и тонуса на кожата, подмладяване на околоочния контур, както и лифтиране чертите на лицето.

Видимо по-млада кожа само за 90 минути

Терапията HYDRADERMIE DELUXE ви гарантира ефикасно заличаване на признаците на стареене: фини линии и бръчки, отпускане, загуба на еластичност и блясък, както и преоформяне на лицевия овал. Добре е да се придържате към назначения ви курс терапии от GUINOT козметика, както и редовно да използвате препоръчаните ви продукти за домашна грижа, които спомагат за поддържане и подсилване на постигнатите резултати.

Последвай Guinot Bulgaria във Facebook 

Материалът е реализиран с любезното съдействие на д-р Ана Пейкова, собственик и управител на Дерматологична клиника „Дерма ЕЛИТ“

Instagram: Guinot.Bulgaria

Официален представител на GUINOT за България:

СЕЛЕНТА БЮТИ ЕООД, 02 462 70 88, 0888 79 790

e-mail: office@selenta.bg

www.selenta.bg