fbpx HP печата още по-достъпен и по-защитен | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

HP печата още по-достъпен и по-защитен

HP печата още по-достъпен и по-защитен

етикети

HP разшири портфолиото си A3 принтери, представено по-рано тази година, с допълнения от редица нови конфигурации. Новите A3 принтери и мултифункционални устройства позволяват на потребителите да покрият различни бизнес нужди, благодарение на достъпен печат чрез технологията на HP PageWide и максимален живот на устройството, благодарение на SDS 2.0. Портфолиото предлага и подобрени функции за сигурност, без конкуренция на пазара, сред които HP Connection Inspector и HP Sure Start.

Снабдени с най-модерните характеристики за сигурност, необходими за борбата с нарастващите нива на заплахи, новите HP A3 принтери са най-добре защитените бизнес мултифункционални устройства на пазара. Имайки предвид, че модерните мултифункционални принтери сега работят по-скоро като компютри и факта, че по-малко от 2%  от стотиците милиони от тях по света са достатъчно защитени, подобряването на сигурността при принтиране става топ приоритет на бизнеса. Мултифункционалните принтери на HP включват широк кръг от функции за сигурност, които защитават устройства, данни и документи, създавайки многопластов подход към сигурността, необходим за борбата с модерните атаки.

Портфолиото на HP от мултифункционални A3 принтери от PageWide и LaserJet устройства предлага всички предимства на новата облачна платформа за оптимизация на обслужването - HP Smart Device Services (SDS). SDS 2.0 предлага максимално дълъг живот на устройството, като интегрира модерни диагностики, специфично отстраняване на проблеми и възможности за дистанционно обслужване.  
HP PageWidePro устройствата дават възможност за по-достъпен  цветен печат, като същевременно предлагат и най-бързата в класа си скорост на принтиране . Стандартните и мултифункционални устройства имат скорост на печат, варираща от 35 до 60 страници в минута (достигайки до 80 страници в минута при General Office режим). Технологията PageWide също така е и по-устойчива – има нужда само от една седма  от енергията, консумирана от конкурентни цветни лазерни машини в същия клас, като в същото време произвежда значително по-малко отпадъци от опаковки, заради оптимизираните консумативи.