fbpx Хубави празници със зимния брой на "твоята ВАКАНЦИЯ" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Хубави празници със зимния брой на "твоята ВАКАНЦИЯ"

 

Скъпи приятели, ето го и новият ни страхотен, цветен и уютен зимен брой на твоята ВАКАНЦИЯ. Подготвихме такива материали, че няма да искате да спрете да четете, докато не стигнете и последната страница. Да запалим камината и Коледа и зимната ваканция може да идват!

Фиууу… по пистата на зимната приказка. Слънцето се оглежда като световна модна звезда в белотата на планината, а снегът хрущи под напора на ските. Адреналинът така ви държи, че не усещате кога сте изминали този ден няколко десетки километри. Започваме с приказна разходка из френските Алпи и страхотните ски курорти Вал-Д-Изер и Вал Торенс, придружена с много практична информация за ски ваканция там. Даваме ви идеи за зимни спортове на открито, а ако не сте профи скиори ви представяме няколко супер приятни места и писти в България.

 

А когато вечерта се приберете приятно уморени и оранжевият огън примамливо  бумти, започваме да ви разказваме приказки на тъмно (пиво) или ароматно вино и ви чертаем плановете за следващите дни и месеци.

Защото „твоята ВАКАНЦИЯ“ e наръчник за страхотни емоции и преживявания.

Ако все пак не влизате в категорията на профи скиорите, имаме предложения – трекинг, сноукайт, шейни, разходки в планината или просто разходки из приказните места на България. Разхождаме ви и из пъстрите традиции и гурме преживявания по света и набождаме сочна плескавица с вкусен каймак отгоре... Преглътнахте ли?

 

Разкриваме ви красивите места на стари Белград, оттам отлитаме до ранчото „Красота” на Джек Лондон в Калифорния, после правим заедно Икебана И докато се отдавате на пиршество за сетивата, ние ви предлагаме идеи за следващите дестинации – приказен Котор, известен вече като Черногорското Монако, или нереално красивите планини на далечна Патагония (всичко преживяно от първо лице). 

Даваме ви още много идеи за релакс, дори само за няколко часа, защото когато душата е доволна, човек може и да полети. 

Имаме още толкова много приятни четива, че нямаме търпение да ги споделим с вас! Пожелаваме приятни празници, безаварийно пътуване, а когато спрете да заредите с гориво – търсете сп. "твоята ВАКАНЦИЯ" в бензиностанциите. Докато пазарувате подаръци в моловете, я потърсете в пунктовете за списания Inmedio.

Твоето четиво за твоята ВАКАНЦИЯ!

Приятно четене, хубави и топли празници, приказни ваканции!