fbpx Hyundai загатва дизайна на новия кросоувър – Bayon | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Hyundai загатва дизайна на новия кросоувър – Bayon

етикети

Hyundai пусна първи изображения на изцяло новия си кросоувър в B-сегмента, Bayon. Поредица от изображения с ниска осветеност разкриват дизайн, който е агресивен и характерен за марката. Bayon ще бъде най-новият модел, който ще въплъти новия дизайнерски език на Hyundai: Sensuous Sportiness. Така Bayon ще бъде вторият изцяло нов SUV след Tucson, който ще се води по най-новата философия на Hyundai. Мисията на Sensuous Sportiness е да повиши емоционалните качества на автомобилния дизайн, като характеризира с хармонията между четири основни елемента: пропорция, архитектура, стил и технология.

Като нов член на SUV семейството на Hyundai, Bayon разполага с част от характерните черти на KONA, Tucson и Santa Fe. Погледнат отпред, Bayon разполага с въздухозаборник, простиращ се през цялата предна част на автомобила, като заедно с широките, тесни дневни  LED светлини акцентират върху широката стойка на автомобила.

Както наскоро освежената KONA и най-новото поколение на Tucson, предните LED светлини на Bayon също ще бъдат разделени на два основни модула.

Задната част на автомобила разполага със стоп светлини във формата на стрела, свързани с хтънка червена линия. Разположени по този начин, светлинният подпис на Bayon подобрява визуалното впечатление за ширина, правейки задната графика още по-забележителна.
Bayon ще бъде достъпен в Европа през първата половина на 2021 г. Повече подробности ще бъдат обявени през следващите седмици.