И Mercedes заложи на Facebook

И Mercedes заложи на Facebook

С приложението My Mercedes-Benz Museum всеки потребител на Facebook вече може да изготви свой собствен музей и да го сподели с приятели. Музеят на Mercedes-Benz е един от първите музеи в света, които предлагат подобно приложение в социалната мрежа.

„С това приложение бихме искали да се обърнем най-вече към нашите международни фенове, които много оживено посещават страницата ни във Facebook“, казва Михаел Бок, ръководител направление Mercedes-Benz Classic. „С My Mercedes-Benz Museum можеш по увлекателен начин да се запознаеш със съдържанието на известния музей от Щутгарт и да получиш любопитна допълнителна информация за завладяващите автомобили.“

С приложението My Mercedes-Benz Museum потребителите във Facebook са „на един клик разстояние“ от създаването на свой собствен музей. Две са възможностите за това: или те подбират собствена изложба с три от над стоте автомобила на разположение, или избират свои три фаворита от предложения тематичен кръг. За любителите на автомобили особено интересни са детайлните информации и галериите с илюстрации към всеки от експонатите. Допълнителна опция е да се видят всички изложби на останалите потребители, да насочиш вниманието на свои приятели към определени автомобили или да сравняваш своите топ-експонати с останалите. За събуждане на спортния дух има и класация на най-активните потребители.

Facebook коментари