fbpx IBM с нови услуги и софтуер за анализ | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

IBM с нови услуги и софтуер за анализ

 IBM обяви, че представя нов софтуер и консултантски услуги, с които ще подобри системите за бизнес анализ, предназначени за лидери и мениджъри на компании. Новите предложения в сферата на бизнес анализа са създадени в отговор на съвременните възможности за управлявление на финансови операции, намаляване на измамите и създаване на следващо поколение взаимоотношения с клиентите чрез използване на големи обеми от данни.

Новите решения съчетават иновации, разработени от звеното IBM Research, с нови технологии, създадени от десетки дружества, придобити от IBM. Според компанията за анализи IDC предприятията по цял свят ще инвестират над 120 млрд. долара до 2015 г. в системи за бизнес анализ, които ще окажат огромно влияние на предлаганите хардуер, софтуер и услуги на пазара.

Предприятията от цял свят, опериращи в различни отрасли се стремят да извлекат полезни знания от огромните обеми от данни. С цел да помогне на компаниите в този процес IBM влага ресурс в разработването на системи за бизнес анализ, които са насочени към откриване на измами, подобряване на финансовите операции и обслужване на клиентите. Решенията на IBM в областта на интелигентните системи за бизнес анализ са:

IBM Smarter Analytics Signature Solution – Anti-fraud, Waste & Abuse
Адаптивните системи на IBM анализират най-новите данни, което помага за защита срещу появяващите се измами. Решението внедрява усъвършенствани алгоритми директно в бизнес процесите, давайки възможност на правителствени агенции и застрахователи да откриват измами в реално време.

IBM Smarter Analytics Signature Solution – Next Best Action
Решението на IBM помага на организациите да получат по-ясна представа за клиентите си на базата на традиционните данни за предприятието и наличната информация за клиента от социалните медии и онлайн взаимодействието на потребителите с услугите на компанията.

IBM Smarter Analytics Signature Solution – CFO Performance Insight
Според IBM Research, финансовата информация нараства с поразителен размер от 70% всяка година. Системите за бизнес анализ на IBM, насочени към финансовите мениджъри осигуряват по-детайлна информация и контрол върху финансовите резултати, както и възможности за прогнозиране на бъдещи резултати на база предходни данни.