fbpx Имплантология на живо на изложението Булмедика/Булдентал | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Имплантология на живо на изложението Булмедика/Булдентал

За първи път по време на изложението „Булмедика/Булдентал“ 2011, което ще се проведе от 17 до 20 май в Интер Експо Център, водещи специалисти, завършили курсисти и сертифицирани преподавали на IFZI–България, ще демонстрират операции за поставяне на импланти на живо. Уникалните по рода си интервенции ще могат да бъдат наблюдавани детайлно на специални монитори.
Богатата четири дневна програма в професионалния инкубатор на учебния център ще представи 12 операции на пациенти, дискусии по клинични случаи и консултации по професионални казуси в областта на имплантологията и оралната хирургия с водещи специалисти от Център по имплантология и естетична стоматология „Медикъл дент“, Дентална клиника “DS Dent“, Дентална клиника „Сведент“, Denta Plus. Специални гости и лектори на щанда на IFZI България ще бъдат и зъботехника Димитър Бистрев, Д-р Мария Кокарешкова, д-р Костадин Харалампиев, д-р Явор Миланов, зъботехник Калина Кинова, д-р Виктор Жечков.
Всички посетители на изложението ще могат да поставят импланти на фантомни модели под ръководството на преподавател от IFZI България.