fbpx Infiniti показва спортното купе Q60 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Infiniti показва спортното купе Q60

Infiniti показва спортното купе Q60

Infiniti показа новото спортно купе Q60 на Северно-Американското Международно Автомобилно Изложение 2016 (NAIAS) в Детройт. Проектирано и произведено да работи отлично, Q60 предлага дързък дизайн и вълнуващи експлоатационни качества и динамика.

Смелият екстериор на Q60 излъчва мощност и елегантност чрез изразителните пропорции и стегнатите като мускули контури. Спортното купе запазва изразителните линии и остри ъгли на оригиналната концепция от 2015 г., разкрита за пръв път на NAIAS 2015 преди дванадесет месеца.

Иновативните технологии, вложени в трансмисията, осигуряват усещане за мощност при шофирането и оправдават ангажимента на Q60 за динамично пътно поведение. 3,0-литровият V6 двигател с битурбо компресор с висока производителност от новата и ексклузивна група задвижващи системи „VR“ е резултат от богатия опит на Infiniti в производството на шестцилиндрови двигатели. Новият V6 цилиндров двигател се предлага в два варианта: 300 к.с. или 400 к.с., като последният осигурява едно от най-високите съотношения мощност-ефективност при спортните купета на пазара в момента.

Infiniti Q60 предлага едно наистина интригуващо преживяване, благодарение на баланс между комфорта при пътуване и динамичното управление. Новата опция за адаптивно окачване (Dynamic Digital Suspension) на Infiniti, проектирана за осигуряване на прецизна маневреност и ненадминат комфорт при пътуване, извлича максималното при запазване на истинско спортно поведение.

Мощността се предава през задните колела на Q60 и осигурява агресивна и динамична маневреност. Директното адаптивно кормилно управление второ поколение (Direct Adaptive Steering), познато от Q50, предлага по-добро усещане и обратна връзка по отношение на кормилното управление на Q60, а селекторът за режим на управление (Drive Mode Selector) предоставя на водачите възможността да персонализират точните нива на реакция и усещане за пътя, според собствените им предпочитания.