fbpx Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май

На 10 май 2022 г. JA Bulgaria кани всички компании и институции да приемат виртуално или физически младото поколение мениджъри от цялата страна! Под надслов „Силата на един екип“, JA Bulgaria отваря регистрацията за организации-домакини в 20-ото издание на „Мениджър за един ден“. 

Всички компании и институции, които искат да приемат в екипите си млади мениджъри за един ден, могат да се регистрират за участие до 31.03.2022 г. на адрес mfd.jabulgaria.org

В „Мениджър за един ден“ тази година (10 май), организаторите акцентират върху силата на един екип и най-вече на разнородния богат опит, който всеки един добавя за постигане на общите цели. 

Организаторите от JA Bulgaria насърчават повече работодатели да бъдат активни, като домакинстват участието на ученици и студенти, за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор. През 2021 г. инициативата за първи път бе проведена в онлайн среда и привлече интереса на над 1000 кандидати, а близо 700 намериха мястото си в обявените позиции на различни институции и бизнес организации.

Целта на програмата е да вдъхнови и да участва активно в изграждането на осъзнато, будно и предприемчиво поколение. Голяма част от участниците в инициативата впоследствие продължават в стажантските програми или като част от екипите на компаниите-домакини. Има и такива, които създават свои бизнеси и се превръщат в посланици на инициативата.