fbpx Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май

Водеща снимка
Да

Инициативата „Мениджър за един ден“ ще се проведе на 10 май

На 10 май 2022 г. JA Bulgaria кани всички компании и институции да приемат виртуално или физически младото поколение мениджъри от цялата страна! Под надслов „Силата на един екип“, JA Bulgaria отваря регистрацията за организации-домакини в 20-ото издание на „Мениджър за един ден“. 

Всички компании и институции, които искат да приемат в екипите си млади мениджъри за един ден, могат да се регистрират за участие до 31.03.2022 г. на адрес mfd.jabulgaria.org

В „Мениджър за един ден“ тази година (10 май), организаторите акцентират върху силата на един екип и най-вече на разнородния богат опит, който всеки един добавя за постигане на общите цели. 

Организаторите от JA Bulgaria насърчават повече работодатели да бъдат активни, като домакинстват участието на ученици и студенти, за да могат повече млади хора да направят навреме своя кариерен избор. През 2021 г. инициативата за първи път бе проведена в онлайн среда и привлече интереса на над 1000 кандидати, а близо 700 намериха мястото си в обявените позиции на различни институции и бизнес организации.

Целта на програмата е да вдъхнови и да участва активно в изграждането на осъзнато, будно и предприемчиво поколение. Голяма част от участниците в инициативата впоследствие продължават в стажантските програми или като част от екипите на компаниите-домакини. Има и такива, които създават свои бизнеси и се превръщат в посланици на инициативата.