fbpx Иновации в мобилните устройства | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Иновации в мобилните устройства

Иновации в мобилните устройства

В рамките на тазгодишния конгрес за мобилни технологии Mobile World Congress (MWC), който се откри в понеделник в Барселона, LG Electronics (LG) показва разнообразна колекция от иновации включително интригуващия G Flex2, премиум преносими устройства и нова гама от смартфони от среден клас. Тези нови продукти ще бъдат показани в рамките на четири обособени зони, които представят стратегията на LG за следващата година под мотото “Иновации за по-добър живот“.

Зона G Flex2: преосмисляне на извивката

G Flex2 е смартфонът от най-висок клас на LG, създаден с извит дисплей. Той е едновременно ергономичен и естетичен. 5,5-инчовият Full HD дисплей гарантира ясни и реалистични изображения и така подсилва вълнуващото преживяване на потребителите с този смартфон.

Зона с решения за масовия пазар: премиум решения на изгодна цена

LG ще покаже за първи път новата си гама от смартфони от среден клас, които са създадени да предоставят ползите и функционалността на премиум устройствата на по-широк кръг от потребители. Всички четири модела — Magna, Spirit, Leon и Joy — пренасят премиум дизайна, тъч дисплея и UX функциите на G серията, като например Gesture Shot и Glance View.

Зона за преносими устройства: идеална хармония между мода и технологии

LG показва преносимите си устройства в стил смарт часовник за първи път на MWC 2015. С класически и космополитен дизайн, LG Watch Urbane въплъщава красотата на класическия часовник.

Зона за IoT услуги: центърът на мобилния ни живот

По данни от корейския институт на електроника (KETI), компанията LG Electronics е подала 139 патента в областта на IoT, което е повече от всяка друга корейска компания и четвърто в света постижение. По време на MWC LG ще демонстрира експертизата си в зоната за IoT услуги.