fbpx Иновативните очила SEETROËN срещу морска болест докато пътувате вече и у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Иновативните очила SEETROËN срещу морска болест докато пътувате вече и у нас

Иновативните очила SEETROËN срещу морска болест докато пътувате вече и у нас

Със сигурност много от вас четат от смартфона и таблета докато пътуват. Но бързо след това ви хваща морска болест и главата ви се замайва. През юли миналата година Citroën лансира SEETROËN, първите очила в света, които противодействат на това състояние, а сега вече са налични и у нас.

SEETROËN могат да се носят от възрастни и деца над 10 години (възраст след която вътрешното ухо е напълно развито). Очилата нямат стъкла, което позволява да се използват от повече от един човек. Те се слагат за 10-12 минути след появата на първите симптоми. 

Продуктът е плод на работа на стартъп-ът Boarding Ring и дизайнерското студио 5.5. Резултатът е свеж на вид и лесен за използване инструмент, който беше посрещнат от клиентите с огромен ентусиазъм: първите количества на склад бяха разпродадени само за 3 дни, а към днешна дата SEETROËN притежават над 15,000 семейства в света.