ИНТРАКОМ България обявена за Златен партньор на Cisco

ИНТРАКОМ България, част от ИНТРАКОМ ТЕЛЕКОМ, съобщи, че е обявена за сертифициран Златен партньор на Cisco за 2010 г. в Югоизточна Европа.
Тази най-висока степен на партньорство удостоверява покриването на всички изисквания по критериите експертност на персонала, квалифицирана продажба, инсталиране и професионална поддръжка на Cisco решенията от страна на ИНТРАКОМ България. Партньорството потвърждава и най-високо ниво на ноу-хау и качество, от което се възползват клиентите на ИНТРАКОМ България, и в същото време е резултат от продължително обучение на персонала в областта на телекомуникационните услуги, награждавайки изключителното представяне на компанията в обслужването и пълното удовлетворяване на своите клиенти.

НТРАКОМ България ЕАД е дъщерно дружество на ИНТРАКОМ Телеком и се фокусира върху проектиране и предоставяне на технологии и проекти до ключ в областта на телекомуникациите, мобилните и дата мрежи, IT и инфраструктурните решения, като също така предлага обучение и поддръжка за по-ефективна работа на предоставените услуги.

 

Facebook comments