fbpx ИТ звезди по време на Дните на Майкрософт в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ИТ звезди по време на Дните на Майкрософт в София

ИТ звезди по време на Дните на Майкрософт в София

Десетото юбилейно издание на най-голямата техническа конференция в България, Дни на Майкрософт 2011, ще събере на едно място едни от най-атрактивните и известни лектори в областта на високите технологии. Събитието ще се състои на 30 и 31 март 2011 г.
Основен акцент по време на Дни на Майкрософт 2011 ще бъдe представянето на най-новото в света на технологиите в облака с Windows Azure и Office 365, виртуализационни решения, разработката на уеб приложения със Silverlight, управлението на данните и процесите с SharePoint и SQL Server, както и традиционната за конференцията сесия за Visual Studio и .Net. Гостите ще имат възможност да посетят повече от 70 технически лекции, изнесени от 50 водещи български и чуждестранни специалисти в областта на информационните технологии.
Сред тях е Анди Малоун – популярен международен лектор и технологичен евангелист с над 15 годишен опит.
Друго значимо име сред лекторите тази година е това на Роб Майлс. Той е преподавател в Hull University във Великобритания и Most Valuable Professional (MVP) на Майкрософт, но е известен и в ролята си на капитан на Microsoft Imagine Cup Software Development Challenge. С лекции по време на конференцията ще се включат и редица български ИТ специалисти. Сред тях са Мартин Кулов, Майкрософт евангелист в ProPeople ApS, Емил Стойчев, Silverlight MVP, Тихомир Игнатов, консултант по разработка и внедряване на решения, базирани на SharePoint, Антон Стайков, основател на българската потребителска група за Windows Azure.