fbpx Избират с конкурс ново лого за програмата за развитие на селските райони | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Избират с конкурс ново лого за програмата за развитие на селските райони

Министерството на земеделието и храните обявява Конкурс за избор на лого и мото за новия програмен период на Програмата за развитие на селските райони 2014 – 2020. В надпреварата могат да се включат всички хора с интереси и познания в сферата на графичния дизайн. В рамките на 10 дни - от 11-ти февруари до 21-ви февруари всички желаещи да участват могат да подадат своите предложения на официалния сайт на конкурса www.prsr-konkurs.eu.
Изборът на победител ще стане в два етапа. Първи ще имат думата представители на професионално жури, специално сформирано за конкурса. Финалният избор на 10-те най-добри предложения ще бъде направен от настоящи и бъдещи бенефициенти на Програмата, от представители на медиите и от графични специалисти чрез открито гласуване на официалния сайт на конкурса. Двата етапа ще бъдат осъществени в рамките на 5 дни – от 22-ри до 27-ми февруари.
Победителят ще бъде награден на официална церемония на 28-ми февруари и ще получи статуетка с предложените от него лого и мото и парична награда от 5000 лева.