fbpx Избраха най-желаната луксозна туристическа дестинация за 2021 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Избраха най-желаната луксозна туристическа дестинация за 2021 г.

Наградата на луксозната туристическа мрежа “Traveler Made” за най-търсена дестинация през 2021 г. отива във Виена. В надпреварата за наградата „Най-предпочитана дестинация“ Виена се наложи над Цюрих, Япония, Нова Зеландия, Корея и Австралия.

Освен отличните предложения и условия за луксозен туризъм в австрийската столица, решаващ фактор за първото място в класацията е и активното участие на общинското предприятие "Виенски туризъм". Дори по време на пандемията туристическото предприятие успя да използва успешно дългогодишния си опит в тази сфера и не е спряло да работи с пълна сила за развитието на града като туристическа дестинация, като влага креативност в бъдещи проекти за успешно рестартиране на туристическия бизнес.

Изборът на най-популярната луксозна дестинация през 2021 г. е голяма чест и важен сигнал към силно търсената целева група луксозни туристи, които са от стратегическо значение за цялата дестинация, заявява директорът на "Виенски туризъм" Норберт Кетнер.

Traveler Made ® е една от водещите мрежи в луксозната туристическа индустрия. Тя обхваща около 450 луксозни туристически агенции и 3500 тъй наречени „Луксозни туристически дизайнери“ в 71 държави, които са най-важните мултипликатори в сегмента на луксозните пътувания. "Виенски туризъм" е партньор на тази мрежа от 2019 г. С избора за „Най-желана луксозна дестинация 2021 г.“ бяха оценени усилията на Виена да се позиционира като международна дестинация за луксозни пътувания и беше потвърдено, че градът предлага всичко, което луксозните туристи търсят: ексклузивност, уникалност и изключително високо качество във всички области.