Излезе от печат есененният ни брой - Бизнес в новото (не)нормално

Водеща снимка
Да

Излезе от печат есененният ни брой - Бизнес в новото (не)нормално

етикети

Есенният ни брой вече е тук, а темата е най-актуалната – как да продължим с бизнеса в новото нормално или ненормално

Колкото и да е странно, сега е по-лесно да планираме какво ще се случи след 5-10 години. Какво обаче ще се случи утре, след три, след шест месеца само? Твърде труден въпрос, с доста малки опции за отговори. Факт е обаче, че след тоталното стъписване през март, сме свидетели на раздвижване сред компаниите, които избраха с много бързи действия да продължават напред. Тези, за които пандемията отвори златните ниши превземат още по-агресивно пазара. Повече от ясно, че дупка в природата няма и естествената селекция за пореден път показва, че е в действие.

В новия брой с експерти от различни области, се опитахме да размишляваме и търсим реални решения за сериозните стъпки, които трябва да правим сега, за пренастройването на фирмените механизми, за новия начин на човешките комуникации, за бъдещето ни, което ще покаже дали това е новото (не)нормално.

Постоянният ни автор Любо Гетов представя актуалното състояние на българските малки фирми и посочва къде са пробойните.

Дарина Пенева, управляващ директор на Стантън Чейс Интернешънъл развива темата за новото време и как то влияе на пазара на труда. Кои са качествата, които ще се търсят днес, накъде ще вървят заплатите?

С експерти от консултантски компании развиваме темата за екипите, обученията, тиймбилдингите, онлайн и офлайн събитията.

Адв. Петя Мургова представя подробно как да запазим търговската тайна, което днес е изключително важно за компаниите.

Дигиталният гуру Георги Малчев от Xplora.bg дава конкретни съвети кои са онези пет области от живота на фирмата, за които задължително да ползвате социалните мрежи.

Как дигитализацията помага на компаниите да бъдат успешни днес, ни представят специалистите от Тийм Вижън, а Пламен Тошев, управител на Акронис България дава конкретни съвети как да се защитим дигитално от все повечето кибератаки.

С Катя Димитрова, управляващ съдружник на комуникационна група „Интерпартнерс“ говорим за комуникационния пазар и реакциите на фирмите по отношение на нови кампании, събития, маркетингови планове.

Владимир Тодоров, мениджър маркетинг Volkswagen леки автомобили представя много аналитично как реагират автомобилните брандове на ситуацията днес, какви са плановете за близкото бъдеще, как ще се развива електрическата мобилност. Срещаме ви и с електрическите автомобили, които тази година излязоха у нас и успяхме да тестваме.

Разбира се, представяме и успешни компании и техния модел на работа днес като „Дънди Прешъс металс“ и „Маджаров“

С Калоян Кирилов и Антоан Шотаров развиваме темата за старъпите, инвестициите и дали е време за тях сега или трябва да изчакаме, преди да се впуснем в нещо ново?

Холистичният терапевт Гергана Радович ни представя конкретни решения за справяне с трудни ситуации, които покрай пандемията се увеличават. Глобалната пандемия притежава всички необходими характеристики за причиняване на безпокойство и тревожност, дори у тези, които като цяло нямат склонност към това.

Оставили сме и място за приятни занимания и вкусни моменти. Николай Коев ни разказва за ситуацията в ресторантите, а Снежана Спасова представя как виното може да омагьоса дамите.

Търсете новия брой в бензиностанциите и inmedio в моловете.

Имаме и още интересни материали в броя, приятно четене!

Facebook коментари