fbpx Излезе от печат летният брой на "твоят БИЗНЕС" | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат летният брой на "твоят БИЗНЕС"

Излезе от печат летният брой на "твоят БИЗНЕС"

Работодателската марка е новият капитал на компаниите – в тази теза се обединява основната тема на летният ни брой. Катя Димитрова от  Интерпартерс представя много силно как основна дума при изграждане на работодателски бранд е „ангажимент” - на мениджърите да правят служителите си щастливи, на служителите да отговорят с отговорност и действие на предложените им стимули, на външната публика с темата на съответната компания.

Ключово е да валидирате асоциациите, които правят кандидатите за работа щом чуят „компания Х“, казва експертът по човешки ресурси Милен Великов и проследява историята на Employer branding и как днес трябва да се имплементира във всяко едно действие на компаниите това понятие

Станимира Ковачева от TELUS International Europe предлага 9 стъпки за изграждане на работодателска марка, а експертите на Некст Консулт дават 6 стратегии за изграждане на бранд и привличане на младите хора. Наличието на стратегия за Employer Branding успява да намали с 34% необходимото време за наемане на служители, с 44% се увеличава количеството на кандидатите, а препоръките нарастват с 30%.

С Илона Станева, директор „Маркетинг и реклама“ на Fibank разговаряме за изключително силната програмата Smart Lady, с която институцията казва на предприемчивите българки -  „Не си сама!“

А с Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България говорим за силата на бранда и възможностите, които компанията предлага за развитие.

Детелина Смилкова от ВУЗВ разказва защо всъщност работодателската марка трява да се изгражда още в училищните години.

Разбира се, срещаме ви с гостите в проекта „Мениджърите споделят” – собственици и мениджъри на различни компании, и техните послания за успешен бизнес.

Ще откриете и материали за развитието на една компания, стъпките по които да върви, как да се отървем от хората, които не работят със сърце и как да намерим „нашата” си фирма, където ще отиваме сутрин с усмивка на работа.

И тъй като е лято и ваканциите вече идват предлагаме няколко лайфстайл страници с винени предложения, красиви дестинации и автомобили, които да ви заведат до там.
Търсете в бензиностанциите и в Inmedio

Facebook коментари