Излезе от печат новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС

Година след година и ето, че навършихме цели 7! Списанието на предприемчивите българи, което за това време с гордост може да заяви, че даде възможност не не малко хора да намерят своя бизнес и да научат как стъпките напред могат да са по-успешни.

Благодарни сме на всички, които в тези години са с нас!

Тази годишнина отбелязваме и с излизането на есенния хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, който вече е на пазара. Голямата тема на броя е "Икономия =икономика?" А дали наистина е така?

В специално проучване потърсихме мнението на мениджъри за това, как бизнесът се справя с предизвикателствата на новата икономика? Заедно с това представяме и техните нагласи за следващата година - предвиждат ли съкращения или увеличения, инвестиции или икономии и т.н.

Топ-финансисти дават своите прогнози за излизане от кризата - Камен Колчев, председател на СД на Елана Финансов Холдинг, Петър Славов, изп. Директор на Прокредит Банк България, Николай Ялъмов, председател на ФГ Капман.

Може да прочетете една изключително полезна статия с практически напътствия за това - Какво значи да си Продавач?

Мениджъри на различни компании споделят за новото мислене на ръководителите и как всъщност кризата дава шанс за бъдещето. Вижте какво е различното значение на бизнес термините и тяхното съдъжание. Също така може да прочете дали и вие сте в ролята на генерал, който стреля заедно с войниците на първа линия. 

Практически полезна е темата за пасивните кандидати за работа и къде да намерите днес ценните кадри

Разбира се, няма как да не насочим вниманието и към маркетинга, който днес е с друго звучене и да откриете полезни съвети с един специален бонус за читателите на списанието. Вижте също какво е съдържанието на ПР-а днес и как трябва да комуникирате в общността. 

За десерт пръскаме малко блясък от Париж - специален репортаж от Световния автомобилен салон, състоял се в първите дни на октомври във френската столица и бъдещето на возилата.

Новият брой търсете в големите търговски обекти, големите вериги бензиностанции, както и допълнителна информация в редакция на тел. 02/462 70 58 или на office@tbmagazine.net

Facebook comments