Излезе от печат новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС

Дни преди астрономическата пролет представяме нашия нов хартиен брой, чиято тема е в унисон с времето „Икономическа пролет”. Искахме корицата да излъчва оптимизъм и сме убедени, че с нея създаваме ведро настроение. В страниците обаче сме засегнали различни периметри на бизнеса с техните проблеми и нужните решения. Много умерени оптимисти са и авторите в броя, които и този път са хора от реалния бизнес.

В броя ще може да прочете прогнозата за 2011 г. на икономическият анализатор - Георги Стоев от Индъстри Уоч.
- Камен Колчев, председател на СД на Елана Финансов Холдинг също представя сценарий за годината.
- Председателят на БТПП, Цветан Симеонов представя тревогите на бизнеса и най-важните мерки, които трябва да се предприемат.
- Представяме и мястото на жените в бизнеса.

- Съвместно с HR café Bulgaria стартираме нов проект, в който ви срещаме с мениджъри, които споделят своя опит в управлението на човешките ресурси. В този брой разговаряме с директорите на завод Електростарт - Анатоли Димитров и Кирил Аргиров

- Друга важна тема е – „Игрите” с ДДС – кой печели и кой губи? Кръговата измама със Закона за данък върху добавената стойност и защо понякога губят и невинни?

- Ще прочетете защо Мулти-левъл маркетингът може да бизнесът на бъдещето?
- Вижте, кои са стъпките за да започнете днес собствен бизнес.
- Технологиите са част от всеки бизнес – затова навлизането на облачни технологии вече е реалност. Заедно с това представяме и конкретни софтуерни решения за МСП.

- В сферата на маркетинга представяме силата на социалните медии и рекламата в интернет. Как една фирма да се ориентира къде да рекламира?

- Въпреки интернет, място за книги има – в това е убедена Снежана Сариева управител на Издателство “Класика и Стил”.

- Една изключително актуална тема днес е петролът. Свършва ли черното злато или камбаната бие фалшива тревога?

Тези и още материали ще открието в новия брой сезон Пролет 2011

Приятно четене!

Facebook comments