fbpx Излезе от печат новият ни зимен брой Зима 2016/2017 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат новият ни зимен брой Зима 2016/2017

Излезе от печат новият ни зимен брой Зима 2016/2017

Новият го и новият ни брой сезон Зима 2016/2017, а голямата тема е свързана с търговията и уменията да продаваме. Свързахме я и с темата на месеца – търговската битка за декември. Ето и някои от интересните теми:

-         Как да посегнем към широко отвореното портмоне на клиента в месеца на големите надежди и очаквания, месецът, който може да ни изстреля или да ни закопае. Голямата статия на броя е от Любомир Гетов, консултант и треньор, Анадър Пойнт Адвайзърс.

-         Живот на рафта и зад него представя Георги Илиев, управител и собственик на „Глобал маркетинг“. Как динамиките на пазара на бързооборотни стоки през последните години доведоха до някои съществени промени в начина на дистрибутирането им.

-         Какви са тайните на успешните продажби ще можете са четете от Кристиян Георгиев, Артър Адамс България.

-         Виктория Гургова от KARE България е убедена, че за да сте добър продавач не се изисква талант

-         Една интересна теча е как да неутрализация на нежеланите придружители. Колкото и да изглежда странно, понякога е полезно да отчитате вкусовете и предпочитанията на групи посетители, които не се явяват вашите потенциални клиенти, статия от Оксана Лалова

-         Времето на големите отстъпки отмина, какво е необходимо за един Мениджър Покупки, за да затвори сделка представя Павлина Цветанова.

-          Променят ли се принципите на онлайн продажбите? Инструментите за продажба се променят динамично. Най-важните принципи обаче си остават същите, каквито са били в продължение на десетилетия.

Представяме и новия ни автор на рубриката „Твоят Бизнес 2.0” през 2017 г. Етиен Янев, който ще разказва  за маркетинг, ПР, съвременни комуникации.

В броят може да прочетете за успешната година на Аурубис Българи,  Катаржина Естейт, КАОЛИН ЕАД

В навечерието на празниците ви срещаме с модният дизайнер Христина Ангелова, представяме етикет и добри обноски на публични и празнични събития с полезни съвети от Ана Динкова.

Обръщаме се към себе си, нашите ценности, откриваме символите на края и началото във великолепните статии на Наталия Благоева от  Евдемония Солушънс и Гергана Павлова.