Излезе от печат новият пролетен брой на списанието

Забързани в делниците, в гоненето на проекти, планове, пари, като че ли понякога забравяме за малките жестове и действия, които много често, обаче, имат огромна стойност. Много пъти губим усмивката на лицето, защото тъмните бизнес облаци са засенчили слънцето. Но в сърцето си, всеки човек носи доброто, защото то просто е закодирано там.

Затова в този брой решихме да поговорим за него, през призмата на Корпоративната визия. Защото преди всеки от нас да е работник, служител, мениджър, лидер, е човек, с положителен код в сърцето. Представяме ви различните лица на корпоративната социална отговорност, която в днешното забързано време вече има други измерения и друг размах.

Разговаряхме с Ираван Хира, председател на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) как социално отговорните бизнес модели са елемент от изграждането на конкурентоспособна икономика.

Търсим отговор на въпроса как бизнеса, публичните институции и гражданското общество да си сътрудничат на стратегическо ниво.

Милен Великов разказва защо мперативното налагане на активности, тяхното рекламно споделяне и отсъствието на конкретна цел отблъсква хората.

За изкуството да комуникираме своите дейности по корпоративна социална отговорност споделя Жюстин Томс.

Защо наемането на хора с увреждания е един неизползван от пазара на труда потенциал, разказва Капка Стойкова.

Няма как да пропуснем и темата за GDPR, която на практика обхваща почти всяка фирма и какво трябва да е неговото практическо прилагане, споделя Анастас Шопов.

Любомир Гетов представя защо микромениджмънтът е един от основните проблеми в българските фирми.

Кога идва момента да продадем фирмата си, разказва Виктор Манев, а адв. Мургова представя юридическата страна при наследяването на дружествени дялове в ООД.

И още теми може да прочетете в новия брой, а накрая Снежана Спасова е подготвила една страхотна селекция от вина, с аромат на пролетни цветя.

Търсете в бензиностанциите и пункове Inmedio и приятно четене!