fbpx Jaguar Land Rover представи колите, използвани в последния филм за Джеймс Бонд | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Jaguar Land Rover представи колите, използвани в последния филм за Джеймс Бонд

Jaguar Land Rover отпразнува подобаващо появата на своите автомобили в поредния филм от хитовата поредица за британския „специален агент 007” Джеймс Бонд, носеща заглавието „Спектър”. Автомобилите, включващи моделите Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR, както и емблематичният Land Rover Defender, „откраднаха шоуто” при премиерното си представяне пред публиката във великолепния дворец Thurn und Taxis, Франкфурт.

Наоми Харис (Мънипени) и Дейвид Баутиста (Хинкс) бяха почетни гости на бляскавото събитие, представящо автентичните автомобили, използвани при заснемането на каскадите за новия филм от поредицата за Джеймс Бонд. Допълнително забавление за гостите беше присъствието на световноизвестният музикант и певец Джон Нюман, който изпълни своите най-добри хитове.

В „Спектър”, който се явява двадесет и четвъртият филм от поредицата за Агент 007, ще станем свидетели на едно от най-емблематичните преследвания с коли, което ще се проведе по улиците на нощен Рим. В тази затаяваща-дъха сцена използваният автомобил от Хинкс (Дейвид Баутиста) ще бъде не кой да е, а именно Jaguar C-X75, смятан за най-модерният Ягуар произвеждан някога.

Специално пригодените за снимачните дейности автомобили Land Rover Defender, както и най-бързият и мощен Land Rover създаван някога, Range Rover Sport SVR, също присъстват в голяма част от най-ключовите екшън сцени във филма. Изпозваните в снимките автомобили Defender, конструирани от JLR Special Operations, разполагат с огромни офроуд гуми 37-инча диаметър, както и със засилена защита на купето с цел да „преборят” снежния планински терен при заснемането на сцените в Австрия.

Актьорът Дейвид Баутиста сподели: „Да имам възможността да съм част от емблематична сцена с преследване с коли във филм от поредицата за Джеймс Бонд и да карам суперколата C-X75 е като сбъдната мечта за мен. Колата е истински „звяр”, който ще остане вечно в историята на филмите.”

Наоми Харис, която ще пресъздаде ролята на Мънипени в „Спектър” каза: „Аз направих своя дебют във филмовата поредица с Defender и имам толкова много хубави спомени, докато снимахме в Турция. Невероятно е да си част от този франчайз и съм страшно развълнувана да съм тук, във Франкфурт, с екипа на Jaguar Land Rover”.

Невиждани досега сцени от филма, интервюта с екипите по дизайна и каскадите, както и зашеметяващ 360-градусов макет на C-X75 ще бъдат достъпни едновременно на сайтовете и в социалните канали на Jaguar и Land Rover. „Спектър” ще бъде разпространяван в кината от Октомври.