Jaguar ще създаде изцяло нов кросоувър

етикети: 

Jaguar официално потвърди добавянето на изцяло нов модел към своята гама автомобили, наречен F-PACE, който ще бъде пуснат в продажби през 2016 г. Моделът съчетава водещо в класа си интериорно пространство и изключителна динамика на пътя с петместно удобство, за да достави един истински динамичен кросовър. Той събира в себе си всички отличителни характеристики на Jaguar: красив дизайн, прецизно управление, мека возия, луксозни интериорни тапицерии и свръхмодерна технология.

Анди Гос, директор Глобални продажби на Jaguar Land Rover, коментира в Детройт: „През 2015 г. ще отпразнуваме 80-годишнината на Jaguar. Стартирахме събитието с представянето на нашия първи динамичен кросовър, който считаме, че е съвършеният практичен спортен автомобил - автомобил, който надгражда основополагащите идеали на марката: елегантност, скорост и простор, за да се превърне в един от най-иновативните автомобили Jaguar, които сме разработвали някога. F-PACE сега започва своята конструкторска и развойна тестова програма преди да бъде пуснат в продажба през 2016.”

F-PACE ще се произвежда в Солихъл, Великобритания, а допълнителна информация за изцяло новия модел на Jaguar ще бъде разкрита по-късно тази година.

 

Facebook comments