fbpx Как да изградим личен бранд чрез социалните медии? | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Как да изградим личен бранд чрез социалните медии?

Как да изградим личен бранд чрез социалните медии?

Уебинар на тема „Изграждане на личен бранд чрез социалните медии“ ще ви запознае с успешното ви лично присъствие в онлайн пространството. Той ще се състои на 12 октомври, от 19:30ч., във виртуална стая на Circuit, а лектори са Етиен Янев и Лина Пеева.

Тук може да направите безплатна регистрация за участие в уебинара:

По време на уебинара ще бъдат обсъдени следните теми:

- Как да изградим стратегия за личния си бранд.
- Как да бъдем печеливши в света на социалните медии.
- Как да впечатлим бъдещия си работодател.
- Каква е силата на личния бранд в Интернет.
- Как изглежда перфектното CV.
- Кои социални мрежи ще ни помогнат и защо.
- Какво е digital footprint и как да го контролираме.
- Как да създаваме стабилни бизнес отношения.

В края ще бъдат дискутирани най-интересните въпроси, които са зададени предварително в регистрационната форма.

Повече за лекторите:

Етиен е експерт по PR & Digital, с над 8-годишен опит на българския и международен пазар. Провежда обучения за специалисти от САЩ, Канада, Англия и др. Работи по първия семинар на американския предприемач Грант Кардон за Европа. Поканен лично от Руската Президентска Академия за модератор на най-голеия студентски кампус в Европа – Ranepa Summer Campus. Автор е в сп. Твоят БИНЗНЕС.

Лина е професионалист с опит в технологичния бизнес и консултантските услуги.  Преминавайки през бакалавърската си степен по Психология, тя развива интерес към сферата на човешките ресурси, с фокус върху организационно управление и организационен дизайн. Започва кариерата си като административен асистент в компания от групата Big 4. След това заема позиция в консултантска агенция, благодарение на което става контрактор в стратегически проект за подбор на кадри в глобална компания за информационни услуги. След края на проекта, развива HR практиката си в стартъп, разработващ продукт за Forex търговия; а в последствие - в IT аутсорсинг организация. В момента заема позиция Мениджър човешки ресурси за България в глобална компания за e-commerce и технологични услуги.

Линк към групата във Фейсбук тук


 

Facebook коментари